Over retroplaatsnaamborden.nl
Je bent op zoek naar een bijzonder en misschien wel een gepersonaliseerd retro bord? Dan ben je hier aan het goede adres, want dat is het idee achter de borden die ik maak.

Het is allemaal begonnen toen ik op zoek was naar een plaatsnaambord met de vroegere plaatsnaam van het dorp waar ik kwam wonen. Dat bord bleek nooit te hebben bestaan, dus maakte ik het zelf in een vintage uitstraling na. Tal van reacties volgden, want waar had ik dat unieke stukje dorpshistorie gevonden? Ik liet de oplossing van dat mysterie nog een poosje in het midden, maar toen duidelijk werd dat het een eigen creatie was, volgden er tal van verzoekjes voor ook zo’n ‘oud’ bord met andere plaatsnamen.

Via deze website bied ik jou de mogelijkheid om ook een retro plaatsnaambord van je eigen woonplaats te laten maken. De stijl van de borden is gebaseerd op plaatsnaamborden uit de jaren 70 en ik maak ze in twee verschillende formaten en 3 verschillende kleurencombinaties. Dat jouw ‘oude’ plaatsnaambord in feite hartstikke nieuw is, wordt pas gezien wanneer men er op de neus bij staat!

Levering
De levertijd is gemiddeld 5 tot 7 werkdagen, maar ik doe natuurlijk mijn best om dat korter te houden zodat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Je wordt van het verloop van je bestelling op de hoogte gehouden. Betalen kan vertrouwd met iDEAL via Mollie of achteraf met Klarna.

Een deel van de retro borden kun je ook vinden op de pagina van Retroplaatsnaamborden.nl op Bol.com. Het aanbod op Bol.com is altijd op voorraad en die prijzen zijn inclusief de verzending. De gepersonaliseerde borden zijn niet via Bol.com te bestellen.

Voor mij is het belangrijkste dat jij een product krijgt dat aan je verwachtingen voldoet. Heb je een vraag, stuur me dan gerust een berichtje. Dat kan via de Whatsapp-knop onderaan deze pagina of via de contactpagina.

Ik zie je bestelling of berichtje tegemoet!

Groetnis,
Femme

Algemene gegevens

Retroplaatsnaamborden.nl
Adres: Master Woudstrastrjitte 3
9108 MJ, Broeksterwâld

E-mail: info@crosswurk.nl

KvK: 72530723
Btw nr. NL001424572B94
IBAN: NL10 KNAB 0257692738 t.n.v. Crosswurk

× Een vraag? Stuur gerust een appje!